VePlan priser

Funktion   Note
Dagsrapport rapport Med dagsrapport får du et værktøj til hurtigt at få overblik over dagens arbejde og omsætning.
Ikke-faktureret omsætning rapport Med denne funktion får du en rapport som giver dig et overblik over arbejde der er udført men ikke faktureret.
Ugeseddel rapport Dette er en elektronisk ugeseddel, helt som den kendte manuelle bare lavet automatisk af systemet
Ferieoversigt rapport Få et overblik over hvornår medarbejdere holder ferie på et grafisk billede, og spær for nye opgaver til en ferie ramt medarbejder.
Sygdomsoversigt rapport Får rapporter over sygefravær, både pr. medarbejder eller for firmaet total.
       
Opgaveoversigt funktion Opret og rediger en ny arbejdesopgave.
Vareforbrug funktion Opret jeres egne lister med varer som man kan "plukke" fra direkte på telefonen til en opgave.
Oprettelse af opgaver på mobilen funktion Giver medarbejdere mulighed for at oprette en ny kunde og en ny opgave direkte fra deres mobiltelefon.
Design af egne KLS-spørgsmål funktion Opret nemt dine egne KLS skemaer, som du frit kan vælge imellem når du opretter en opgave.
Ugeoversigt funktion Med Ugeoversigten, får man et værktøj som giver et godt overblik over hvilke opgaver der skal laves og hvilke medarbejdere der er ledige.
SMS/e-mail notifikationer funktion Hver SMS afregnes med 1 kr.
Upload af dokumenter funktion Maks. diskplads er 1GB. Ekstra plads kan tilkøbes direkte i programmet.
Økonomi integration funktion Vi integrerer hele tiden til nye økonomisystemer, kontakt os gerne for en opdateret liste.
Gentag opgave funktion Har man tilbagevendende opgave som altid skal udføres med et bestemt interval, så er det funktionen Gentag man skal bruge.
Leverandør integration funktion Få varer sat direkte på opgaven når de købes hjem (SOLAR, AO, Bdr. Dahl, Lemvigh-Müller plus mange flere).
Tidsregistrering for andre brugere funktion Giver mulighed for at en medarbejder selv kan registrere tid for en kollega som hjælper på en given opgave.
Kvalifikationer funktion Med kvalifikationer kan man oprette en liste med kvalifikationer som kan tildeles til de enkelte medarbejdere. Der kan så oprettes opgaver med krav om en eller flere kvalifikationer for at udføre opgaven.
Aktiviteter funktion Når man starter en opgave kan man med aktiviteter vælge hvilken aktivitet man påbegynder, f.eks. "Venter på material", "kørsel" eller påbegynder arbejder. Man kan frit selv lave sine valgmuligheder.
Arbejdstillæg funktion Med arbejdstillæg, har man mulighed for at den enkelte medarbejder "stemplet" særlige tillæg - f.eks. Kørsel, skurvogn eller andet på sin ugeseddel så det er nemt for lønningskontoret at køre lønnen.
Projekter funktion For opgaver der strækker sig over mange timer/dage, kan funktionen Projekter bruges til at fordele den samlede tid over flere medarbejdere og dage/perioder.
Møde funktion Med muligheden for at reservere tid til et møde, får man en funktion der spærrer for at møde-tiden kan blive dobbeltbooket. Den tid man bruger på møde vil fremgå af ugesedlen som møde-tid.
Glemte opgaver funktion Har man opgaver uden aktivitet i en periode, kan man få en alarmliste med de "glemte" opgaver. På den måde forsvinder opgaver ikke i glemmebogen.
Faktureringsgrad funktion Med denne fuktion, kan den enkelte medarbeder på sin mobil få et indtryk af de timer han/hun har faktureret over en periode i forhold til mulige timer.

Mængde rabat - Flere end 30 brugere? Ring for et tilbud!

Pris pr. måned pr. bruger   kr. 250,-
     
Oprettelse   kr. 4.900,-
     
Integration til økonomisystem   kr. 4.500,-

Gratis prøveperiode

Anmod om en gratis 30-dages prøveperiode på VePlan Planning Tool og udforsk de mange spændende og omkostningsbesparende funktioner i VePlan Planning Tool.

Ring mig op

Hvis du stadig er i tvivl så kontakt os for en uformel snak om hvordan VePlan Planning Tool kan spare både tid og penge for din virksomhed.

VePlan Planning Tool

Murervej 7A
6710 Esbjerg V

 Sikker forbindelse til hjemmesiden via en krypteret forbindelse.

VePlan Planning Tool er udviklet af VeTech Software Solutions ApS.