Nyheder marts 2024


1. Nye VePlan forhandlere

Vi har fået tilknyttet nogle forhandlere af VePlan Planning Tool, og det er med stor glæde, at vi kan byde Indgang IT og

Scanitech velkommen som for handlere af VePlan.

Med styrkelsen af vores team af VePlan forhandlere, får vi nu mulighed for at nå længere ud med det glade budskab om vores planlægningsprogram.

Vores to nye forhandlere arbejder bl.a. med Uniconta, så med dem ombord har vi fået styrket vores integration af VePlan op mod Uniconta.


2. Forårsrengøring

Vi har brugt noget af den mørke tid hen over vinteren på at få ryddet op i VePlan. Vi er kommet lidt rundt i hjørnerne, og vi har fikset de fejl og uhensigtsmæssigheder, der var blevet indrapporteret fra vores brugere.

Første del af denne forårsrengøring blev lagt på VePlan i starten af uge 12, og næste følger kort efter påske.  Vi vil i løbet af foråret komme med en række nye funktioner og muligheder i VePlan, og vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en funktion, som bare vil være et ”must” at få i VePlan.

På computeren
Nyheder:

Ugesedlen kan nu sendes som en e-mail til medarbejderen, for hver ændring der sker til deres arbejdsdag.

Rettelser:
· Tidsregistreringer der er forbundet med en arbejdsperiode slettes nu, når arbejdsperioden slettes.
· Start- og sluttidspunkt for en medarbejders arbejdsdag kan ikke længere ændres til at ligge uden for en arbejdsperiode på en opgave.
· Man kan ikke længere slette med medarbejders ind-/udstempling, hvis de har registreret arbejde på en opgave i den periode.
· Man kan nu få lov til at stemple en medarbejder ind, uden at give et sluttidspunkt.· Arbejdsperioder på en opgave bliver nu slettet, når opgaven slettes.

På mobilen

Rettelser:
· Man kan ikke længere stemple ud, hvis man arbejder på en opgave.
· Opgaver med apostrof i navnet vises nu rigtigt på mobilen.

Gratis prøveperiode

Anmod om en gratis 30-dages prøveperiode på VePlan Planning Tool og udforsk de mange spændende og omkostningsbesparende funktioner i VePlan Planning Tool.

Ring mig op

Hvis du stadig er i tvivl så kontakt os for en uformel snak om hvordan VePlan Planning Tool kan spare både tid og penge for din virksomhed.

VePlan Planning Tool

Murervej 7A
6710 Esbjerg V

 Sikker forbindelse til hjemmesiden via en krypteret forbindelse.

VePlan Planning Tool er udviklet af VeTech Software Solutions ApS.