VePlan nyheder maj 2022

1. Veplan bliver billigere.

Det er ikke alt, der stiger i disse tider. VePlan Planning Tool bliver billigere. Vi sænker prisen fra 310,- til 250,- pr. måned pr. bruger.

Vi har valgt at afskaffe den lille og den store pakkeløsning, og i stedet give ALLE kunder - eksisterende som kommende - den store pakke med alle VePlans funktioner til samme 250,- pr. bruger pr. måned.

Den nye pris træder allerede i kraft fra i dag og kan ses på fakturaen for maj måned.


2. AD-HOC opgaver

Brug Ad-hoc når du kaldes ud på en vagt eller en hurtig ”brandslukning”.

Fordi de fleste håndværkere oplever uforudsete, akutte opgaver, der skal løses her og nu, er vi blevet bedt om at udvikle en ad-hoc-funktion til pludseligt opståede situationer, som kræver professionel hjælp her og nu. Det kan være et læk vandrør, der skal tætnes, en knust rude, der skal skiftes eller noget helt tredje.

Nu er det muligt at oprette akutte opgaver på telefonen og godkende dem til fakturering med det samme.

Hvis den akutte opgave er så omfattende, at den ikke kan færdiggøres samme dag, er det også muligt at planlægge, hvornår man kommer tilbage for at færdiggøre opgaven.

Med ad-hoc-funktionen bliver VePlan Planning Tool mere fleksibel og passer endnu bedre til den hverdag, de fleste af jer oplever.


3. Integration til Microsoft Dynamics 365

Opret fakturaer direkte i Microsoft Navision/Dynamics 365

Det er nu muligt at integrere jeres VePlan Planning Tool med Microsoft Dynamics 365. Det er også muligt at integrere til de tidligere versioner af Microsoft Dynamics Navision fra 2015 og frem.

Det betyder, at du nu kan hente dine kunder fra Microsoft Navision/Dynamics 365 til VePlan Planning Tool. Dermed kan du oprette fakturaer fra dine opgaver i VePlan direkte i Microsoft Navision/Dynamics 365.


4. Delopgaver på projekter

Et nemt og hurtigt overblik over alle delopgaver på store projektopgaver.

Det er blevet nemmere at se hvilke delopgaver, der er tilknyttet større projekter.

Ved at søge på projektopgavenummeret kan du nu vælge fanebladet ”opgavedele” og få et hurtigt og overskueligt overblik over hovedopgaven og de tilknyttede delopgaver.

Det er nemt at se, hvem der har taget sig af de forskellige delopgaver og deres timeforbrug med mere.

Gratis prøveperiode

Anmod om en gratis 30-dages prøveperiode på VePlan Planning Tool og udforsk de mange spændende og omkostningsbesparende funktioner i VePlan Planning Tool.

Ring mig op

Hvis du stadig er i tvivl så kontakt os for en uformel snak om hvordan VePlan Planning Tool kan spare både tid og penge for din virksomhed.

VePlan Planning Tool

Murervej 7A
6710 Esbjerg V

 Sikker forbindelse til hjemmesiden via en krypteret forbindelse.

VePlan Planning Tool er udviklet af VeTech Software Solutions ApS.