VePlan Planning Tool funktioner

VePlan Planning Tool er et komplet planlægningsværktøj til virksomheder og erhverv, fordi softwaren har alle de nødvendige funktioner, der gør den daglige planlægning og fordeling af arbejdsopgaver problemfri.

Alle virksomheder har deres helt egne planlægningsrutiner og metoder. VePlan Planning Tool er modulerbart, og derfor kan vi tilpasse planlægningsværktøjet til disse behov.
Ring til os og hør nærmere på tlf. 70 23 77 07.

Oversigt

Over medarbejdere og opgaver
Du får det fulde overblik over medarbejderne og de planlagte opgaver på en nem og overskuelig måde. Du kan frit vælge den periode, du ønsker at få vist, om det er 5, 7 eller måske flere dage, bestemmer du helt selv.

Oversigten giver dig overblikket nemt, hurtigt og sikkert.

Ugeseddel

Automatiseret ugeseddel på mobiltelefonen

Med dette modul vil dine medarbejdere kunne benytte VePlan Planning Tool til at ”stemple” ind og ud på arbejdsstedet samt få lavet sin ugeseddel helt automatisk. Medarbejderen kan direkte fra sin mobiltelefon starte og stoppe sin arbejdsdag, således at man fra VePlan Planning Tool kan lave en ugeseddel med mødetider og opgaver – ikke noget med at udfylde ugesedlen manuelt. Medarbejderen kan fra sin mobiltelefon altid se en oversigt over sine ugesedler.

Lagerplads

Sikker lagerplads & billede upload
Som standard har man 1 GByte plads til billeder i sit VePlan Planning Tool-abonnement og mulighed for at uploade op til 3 billeder fra sin mobil pr. opgave – dog må samlet forbrug ikke overstige 1 gigabyte.

Er der behov for at kunne uploade mere end 3 billeder pr. opgave, kan man tilkøbe ekstra lagerplads i puljer af 5 gigabyte. Når man har tilkøbt ekstra plads, kan man også tilføje mere end 3 billeder til en opgave.

E-Faktura

Automatisering af fakturering
Finder I det udfordrende at styre de materialer som bestilles hjem til en opgave, og bruger I alt for meget tid på at skrive materialerne på ordren?

Med e-faktura modulet vil varer, der er købt hos jeres leverandør på et projektnummer, automatisk blive påført projektet og dermed også automatisk komme med på fakturaen til kunden.

Ingen dobbelt håndtering af indkøbte varer som manuelt skal påføres sag.

SMS & Email

Send SMS & email til dine kunder
Med SMS-/mailmodulet kan man få VePlan til at sende SMS og/eller mail til kunden, når en opgave påbegyndes, og/eller når den afsluttes. På den måde ved kunden, at der nu er en håndværker/montør på vej.

Man kan selv bestemme om der skal sendes en SMS og/eller en mail ved opstart og/eller ved afslutning af en opgave.

Den månedlige pris er inklusiv 500 SMS'er til danske numre.

Gentagelse

Gentag opgaver med bestemte intervaller
Har du opgaver, der skal gentages med et bestemt interval, det kunne være et eftersyn eller tilsvarende, så kan man med dette modul sikre, at en opgave automatisk flyttes ud på en bestemt medarbejder eller i kolonnen ”i dag” på det rette tidspunkt.

På den måde sikres det, at en evt. løbende serviceopgave ikke glemmes. Der følger en særlig oversigtsrapport med dette modul, så du altid kan se, hvilke opgaver man har oprettet, og hvornår de forventes udført.

Dokumenter

Tilknyt PDF, Excel og Word dokumenter
Ønsker man at have mulighed for at tilknytte dokumenter, PDF-, Word- eller måske Excel-filer til en opgave, så er dokumentmodulet den ekstra funktion, man har brug for.

Med dette modul kan du tilføje stort set alle filtyper til en opgave. Det kunne være evt. tegninger eller instruktioner til et stykke udstyr eller en arbejdsbeskrivelse på den pågældende opgave.

Som standard har man 1 GByte plads i sit abonnement til både billeder og - hvis man har dokumentmodulet - diverse dokumenter.

Ønsker man mere plads til billeder og dokumenter, kan ekstra lagerplads tilkøbes.

Økonomi

Integration til e-conomic og andre

E-Conomic modulet gør det muligt at danne fakturaer direkte i VePlan Planning Tool. Slip for det manuelle arbejde med at indtaste faktureringsgrundlaget i jeres regnskabsprogram, og slip for at oprette nye kunder i både jeres regnskabsprogram og VePlan Planning Tool. VePlan Planning Tool henter automatisk dine kunder fra dit system, så du slipper for at skulle oprette dem igen.

Det vil med dette modul også være muligt at hente jeres varer fra økonomisystemet, så man slipper for at oprette og vedligeholde dem i både regnskabsprogrammet og VePlan Planning Tool.

Vi udvikler konstant integration til nye  regnskabprogrammer, så kontakt os for at høre mere.

Eksempler på mobildisplay når

VePlan Planning Tool anvendes hos kunderne:

Gratis prøveperiode

Anmod om en gratis 30-dages prøveperiode på VePlan Planning Tool og udforsk de mange spændende og omkostningsbesparende funktioner i VePlan Planning Tool.

Ring mig op

Hvis du stadig er i tvivl så kontakt os for en uformel snak om hvordan VePlan Planning Tool kan spare både tid og penge for din virksomhed.

VePlan Planning Tool

Murervej 7A
6710 Esbjerg V

 Sikker forbindelse til hjemmesiden via en krypteret forbindelse.

VePlan Planning Tool er udviklet af VeTech Software Solutions ApS.